Bromoli Electric
Storgata 18B
NO-2815 Gjøvik, Norway

 Powerbikes utstyrt med markedets bredeste dekk til alle årstider. 
- Og best på rekkevidde

contact

©2019 BROMOLI ELECTRIC AS

0

Bromoli Electric ble etablert for å utvikle og produsere de bredeste og mest kraftfulle PowerBikes for sykling hele året – uansett. Bromoli-opplevelsen for deg som kunde starter allerede når du mottar produktet rett hjem på døra, eller får det utlevert ved et Bromoli ServiceCenter.

BROMOLI RETT HJEM

Vi leverer sykler direkte til kunder i hele Europa. Syklene leveres i dobbel emballasje for å hindre skader under transport fra vårt lager og hjem til deg. I tillegg leveres syklene nesten helt ferdig montert og klargjort. Du må sette på plass styret, feste pedalene, skru på batteriet og du kan sykle av gårde. Husk å lese gjennom medfølgende dokumentasjon, spesielt er det viktig med riktig vedlikehold av batterier på vinterstid.

BROMOLI SERVICE CENTER

Bromoli ServiceCenter er en kombinasjon av showroom, butikk, delelager og serviceverksted. Her kan du prøvekjøre eller kjøpe din PowerBike eller få utført alle typer service. Ved våre ServiceCenter i Norge og Sverige har vi også komplette delelager for alle våre produkter, og du kan bestille deler direkte. For tekniske spørsmål, veiledning eller bestilling, bruk vår chat på bromoli.com, send mail til servicecenter@bromoli.com eller ring på telefon +47 930 59 734

OFFICE

Bromoli Electric 
Storgata 18 B
N-2815 Gjøvik, Norway

SHOWROOM

Bromoli Electric 

Storgata 18 B

N-2815 Gjøvik, Norway

SERVICE

CENTER

Bromoli Electric 

Storgata 18 B

N-2815 Gjøvik, Norway

NEDLASTNINGER AV MANUALER

Bromoli G1

Bromoli Trailer

Bromoli G2

Bromoli Solar

Bromoli G3

Accessories

DOWNLOAD
BROCHURE