Bromoli Electric
Storgata 18B
NO-2815 Gjøvik, Norway

 Powerbikes utstyrt med markedets bredeste dekk til alle årstider. 
- Og best på rekkevidde

contact

©2019 BROMOLI ELECTRIC AS

0
BROMOLI POWERBIKES - UANSETT

I istiden ble den norske naturen formet til de dype dalene og karrige fjellene.
Ettersom isen trakk seg tilbake, flyttet menneskene etter, opp til, og også nord for polarsirkelen.

 

Det sies at nordmenn er født med ski på beina.

 

Å leve i og i pakt med naturen, er uansett en del av den norske sjela. Friluftsliv, turer, jakt og fiske er viktig som hobby og livstil. Nordmenn drar ut i naturen, uansett vær og årstid. For mange er kalenderen delt i «før» og «etter» jaktsesongen.
Vi drar ut til fots, eller på ski.

Så, på en tur i den norske fjellheimen, over et islagt vann, snødekte, bratte lier på begge sider og nærmeste fjelltopp i horisonten, kom ideen: hva om vi hadde hatt en sykkel vi kunne brukt ute i naturen, uansett forhold, til og med i kulde, snø og vanskelig terreng?

En gjeng bestående av utviklere, designere og entusiaster møttes i en hytte ved en frossen innsjø i den norske, snødekte fjellheimen, og jobbet videre med ideen:

Hva om vi kunne utvikle en høykvalitets elektrisk sykkel som kunne ta oss til denne hytta, med all bagasjen, og videre opp på fjellet, uansett årstid, værforhold og føre?

De bestemte seg raskt for målet; å tilby den bredeste og kraftigste serieproduserte sykkelen, med lengst rekkevidde. En sykkel for folk som søker noe ekstra for turer i vill natur generelt, men også for jegere og fiskere.

Den vanlige elsykkelen har sine begrensninger, derfor kaller vi våre sykler BROMOLi Powerbikes.

På en BROMOLi Powerbike kan du laste inntil 150 kilo på tilhengeren, og ta turen innover eller oppover i naturen. Som på hytta, hvor ideen ble født, hvor snøen ligger dyp gjennom den lange vinteren, og hvor eventuelle veger og stier blåser igjen når været viser seg fra sin barskeste side. De brede dekkene gjør at sykkelen flyter på snøen.

I sommerhalvåret dukker myrer, steiner, og stubber fram fra under snøen. Med markedets bredeste dekk er heller ikke det noe problem.  

Fra samme hytte kan du se den store rovfuglen ørna kretse på luftstrømmene og fly ubesværet over skogen og fjellet.
De store rovfuglene (latinsk raptor) er blitt en inspirasjon for syklene våre, både på grunn av sin kraft og rekkevidde og for det kompromissløse livet de lever som rovfugler.

 

Den eneste forskjellen er at på vinteren gir ørna opp de tøffeste områdene av Norge, og flytter til nabolandene i sør.

Det gjør IKKE våre BROMOLi Powerbikes, de holder stand vinteren igjennom. UANSETT.